Bafra şehit aileleri ve gaziler derneğinden Ramazan ayı öncesi mevlid-i şerif

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, Beşyol'daki dernek binasında, her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 43.’sü tertiplenen mevlid-i şerif programı Ramazan ayı öncesine denk gelmesi ayrı bir manevi hava kazandı. Bafra...

Google Haberlere Abone ol
Bafra şehit aileleri ve gaziler derneğinden Ramazan ayı öncesi mevlid-i şerif

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, Beşyol'daki dernek binasında, her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ay 43.’sü tertiplenen mevlid-i şerif programı Ramazan ayı öncesine denk gelmesi ayrı bir manevi hava kazandı.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve eşi, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetimi, Türk Eğitim Sen- Bafra İlçe Başkanı İbrahim Akekmekçi, Nami Çelik, Şehit, Gazi Aileleri'nin katıldığı ve manevi duyguların zirve yaptığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı. Bafra Çarşı Cami İmam Hatibi Mehmet Zengin ve emekli İmam Nail Özkök okudukları Mevlid-i Şerif ve ilahilerle gönüllere ve ruhlara hitap ettiler.

Program sonunda, Dernek Başkanı Mümine Ersin, yaptığı konuşmada, ‘’Derneğin kurulduğundan bu güne kadar, şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin ruhlarına okuttuğumuz Mevlidi Şerifi ve Kur'an-ı Kerim Programı'nın 43. sünü gerçekleştirmenin huzur ve mutluluğuyla, gururunu yaşamaktayız. Programımız, derneğimiz var olduğu müddetçe, kesintisiz olarak devam edecektir. Derneğimizin her türlü faaliyetlerinde, yanımızda bulunan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, kurumlarımızın temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın değerli temsilcilerine şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

Ayrıca, mevlithanlardan Mehmet Zengin Hoca'nın okuduğu 'Çanakkale ve Bayrak' konulu şiiri de çok beğenildi ve o esnada şehit yakınlarının duygu dolu anlar yaşandığı görüldü. Program, yapılan dua ve ikramla son buldu. CİHAN

Yorumlar