'Bafra Müzik Cemiyeti 64 yıldır Türk sanat müziğini gönüllere taşıdı'

Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Belediye Kültür Merkezi`nde Türk Sanat Müziği Korosu konser düzenledi. Şef Faruk Tokgözol yönetimindeki koro büyük beğeni topladı.Sunuculuğunu Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt`un yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
'Bafra Müzik Cemiyeti 64 yıldır Türk sanat müziğini gönüllere taşıdı'

Bafra Musiki Cemiyeti Bafra Belediye Kültür Merkezi`nde Türk Sanat Müziği Korosu konser düzenledi. Şef Faruk Tokgözol yönetimindeki koro büyük beğeni topladı.

Sunuculuğunu Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt`un yaptığı programda Türkiye`nin dört bir yanından 29 eser, Şef Faruk Tokgözol yönetiminde icra edildi. Konserde açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat “ Samsun`da musiki denince saz heyetlerini teşkil eden arkadaşların büyük çoğunluğunun nüfus kağıtlarında Bafra yazıyor. Çünkü Bafra 1950 yıllarında müzikle tanışmış haşır neşir olmuş ve bu ata yadigarı değerli Türk Sanat Müziğini elden ele, gönülden gönüle daha üst seviyelere getirmek için elinden gelen her türlü gayreti göstermiştir. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için ve göstermiş olduğunuz güzel ilgiden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum hepinize iyi eğlenceler diliyorum. ”dedi.

Program sonunda Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Faruk Tokgözol`a Cemiyet Başkanı Namık Anarat tarafından çiçek takdim edildi. Yapılan çiçek takdiminin ardından cemiyette 35 yılını dolduran Hazım Özkan`a Namık Anarat tarafından madalya takdim edildi. 30 koro üyesi ve solistin şarkılar seslendirdiği konserde 14 saz heyeti müzikleri ile davetlilerden büyük alkış aldı.

Türk musikisinin unutulmayan eserlerinin seslendirildiği konsere CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Bafra Halk Eğitim Merkezi Başkanı Yalçın Ak, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve sanatseverler katıldı. CİHAN

Yorumlar