Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu'nda gelenek bozulmadı

Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu masa tenisi Samsun il birincisi oldu.Okul Sporları Federasyonu tarafından Samsun Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında, Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu madalyalarla Bafra'ya döndü.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu'nda gelenek bozulmadı

Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu masa tenisi Samsun il birincisi oldu.

Okul Sporları Federasyonu tarafından Samsun Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen okullar arası masa tenisi müsabakalarında, Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu madalyalarla Bafra'ya döndü. Küçük ve yıldız erkekler kategorisi'nde il birincisi, yıldız kızlar kategorisi'nde ise il ikincisi olan Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu masa tenisi takımı Bafra'nın gururu oldu.
Küçüklerde 10, yıldız erkek ve kızlarda ise toplam 30 olmak üzere tam 40 takımın katıldığı turnuva'da, Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu, erkeklerde katılan bütün takımları maç ve set vermeden yenerek mutlu sona ulaştı.

Mustafa Kemal Ortaokulu Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Şahabettin Demir yaptığı açıklamada, "4 yıldır okulumuzun elde ettiği il şampiyonluklarına bir yenisini daha ekleyerek, şampiyonluk geleneğini bozmadık. Bu başarı, büyük bir özveri ile haftanın 5 günü yapılan çalışmaların sonucudur. Desteklerinden dolayı okul müdürümüz Mustafa Kurt'a, sporcu velilerimize ve masa tenisi sporcularımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Şampiyon olan takımlar, sırasıyla mart ve nisan ayları içerisinde yapılacak grup müsabakalarına Samsun ilini temsilen katılacaklar. CİHAN

Yorumlar