Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu turnuvada şampiyon oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde kurumlar arası 19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu. Bafra Kapalı Spor Salonu'nda Mustafa Kemal Ortaokulu ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çetinkaya Ortaokulu ile Bafra Anadolu Lisesi karşılaştı....

Google Haberlere Abone ol
Bafra Mustafa Kemal Ortaokulu turnuvada şampiyon oldu

Samsun’un Bafra ilçesinde kurumlar arası 19 Mayıs Atatürk Voleybol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu. Bafra Kapalı Spor Salonu'nda Mustafa Kemal Ortaokulu ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çetinkaya Ortaokulu ile Bafra Anadolu Lisesi karşılaştı. Heyecanlı ve sportmence geçen voleybol turnuvasının şampiyonu Mustafa Kemal Ortaokulu olurken Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci, Çetinkaya Ortaokulu üçüncü ve Bafra Anadolu Lisesi de dördüncü oldu.

Şampiyonluk maçında, maçın heyecanından seyircilerde etkilendi ve coşkulu bir maç oldu. Maçın başlangıcında Mustafa Kemal Ortaokulu oyuncuları protokole ve rakip takım oyuncularına çiçek takdim etti. Çiçek Takdiminin ardından başlayan maçta heyecan doruktaydı.

Heyecan dolu maçta Mustafa Kemal Ortaokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-2 yendi. Maçın ilk setini 25-22 Milli Eğitim Müdürlüğü aldı. İkinci sette de 25-20 galip gelen Milli Eğitim Müdürlüğü üçüncü sette 25-19 Mustafa Kemal Ortaokuluna yenildi 2-1. Milli Eğitim Müdürlüğünün hakimiyetinde olan maçta Mustafa Kemal Ortaokulu oyuncuları toparlanarak dördüncü seti 25- 12 kazandı. 2-2 berabere kalan takımlardan Mustafa Kemal Ortaokulu Tie-Break ile 18-16 maçın galibi oldu.

CİHAN

Yorumlar