Bafra Madeni Sanatkarlar Odası'nın web sitesi hizmete girdi

Samsun Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, üyelerinin bilim ve teknolojiden gerektiği şekilde yararlanmasını hedeflediklerini söyledi. Başkan Tulum, “Göreve gelir gelmez odamızın girişi ile odamıza ait düğün salonumuzda...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Madeni Sanatkarlar Odası'nın web sitesi hizmete girdi

Samsun Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, üyelerinin bilim ve teknolojiden gerektiği şekilde yararlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Başkan Tulum, “Göreve gelir gelmez odamızın girişi ile odamıza ait düğün salonumuzda tadilat çalışmalarıyla birlikte üyelerimize her gelişmeyi duyurmak adına, GSM toplu mesaj sistemi ve Web sitesini devreye sokarak odamızı ve dolayısıyla üyelerimizi tüm dünya ile bağlantısını sağlayan http://www.baframso.com web sitemizi de hizmete açtık. Oda olarak üyelerimize sosyal ve kültürel açıdan bir dizi organizasyonların yanı sıra, kan grubu belirleme çalışmalarını da çok yakında başlatacağız. Bu çalışmadaki amacımız herhangi bir üyemizin hastası için gerekli olan kanı bulmalarına yardımcı olacak. Kapı kapı dolaşmayacak. Web sitemizde oluşturacağımız bir sayfa sayesinde hangi kan gurubuna ihtiyaç duyduğunda kişinin adı soyadı ve cep telefonunun yer alacağı listeden kolayca ulaşabilecek. Bu uygulamayı kısmet olursa üyelerimizin desteğiyle çok kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar