Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Uzunlar veda yemeği ile uğurlandı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeği ile emekliliğe uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Uzunlar veda yemeği ile uğurlandı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeği ile emekliliğe uğurlandı.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticileri tarafından düzenlenen yemeğe Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, Alaçam Milli Eğitim Müdürü Hamdi Sarı, Yakakent Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bafra ilçesinde 23 aydır görev yapan Mehmet Uzunlar, yemekte yaptığı konuşmada, ''Böyle güzel bir tabloyu görmek beni duygulandırdı. Bu bir veda yemeği olsa da ben sizlere veda edemem. Yemekte emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim. Emeklilik hayatımı yaşayacağım Trabzon’da bin 803 öğretmen kardeşlerime, 2 bin 500 çalışanıma ve siz tüm dostlarıma evimin kapısı her zaman açık olacaktır. Hakkınızı helal edin.'' dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Denetmenler Başkanı Nihat Çelikezen ise Uzunlar hakkında övgü dolu sözler söyledikten sonra emeklilik yaşamında sağlık, başarı diledi. Konuşmadan sonra ise plaket töreni yapıldı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, emekli müdür Uzunlar'a plaketin yanı sıra hediyelerini sundu. Ayrıca, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idareceleri ve personeli adına Şube Müdürü A.Mithat Karaman, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Özkan ise bordo mavi renklerle süslü gemi maketi verirken, bazı okul yöneticileri ise hediye takdiminde bulundu.
CİHAN

Yorumlar