Bafra Hava Sporları Kulübü model uçak yarışmasından birincilikle döndü

Türk Hava Kurumu tarafından Ankara'da düzenlenen 40 sporcunun katıldığı model uçak yarışmasında Bafralı sporculardan Oğuzhan Koca ferdi klasmanda 1. oldu.Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın yarışma hakkında...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Hava Sporları Kulübü model uçak yarışmasından birincilikle döndü

Türk Hava Kurumu tarafından Ankara'da düzenlenen 40 sporcunun katıldığı model uçak yarışmasında Bafralı sporculardan Oğuzhan Koca ferdi klasmanda 1. oldu.

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın yarışma hakkında yaptığı açıklamada,’’ Ankara'da 40 sporcunun katıldığı model uçak yarışmalarında Bafralı sporculardan Oğuzhan Koca ferdi 1. Tolunay Sivaslı ise ferdi 2. olarak Bafra’ya döndü. Ankara’da başlayan yarışmalar 4 etaptan oluşuyor. Ankara'nın ardından Kayseri, Yozgat ve Eskişehir etabından sonra yarışma son bulacak. Takımlar bazında Ankara model uçak kulübünün A takımı 1.olurken, Bafra hava sporları kulübü 2.ci, THK Gökçen Havacılık Takımı ise 3.lüğü aldı. Geçtiğimiz yıl kurulan Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın desteği ile yarışmalara katılmış bir düzineden fazla kupa ile birincilikler elde ederek Bafra'ya dönmüştü. Bu yılda yine aynı beklentiler içindeyiz. Hava sporlarının Bafra’da öğretilmesi ve sevdirilmesi için Bafra gençlik merkezi ve halk eğitim merkezleri ile ortak çalışmalar yapmaktayız. İnşallah Baframız'ın sesini uluslararası müsabakalarda da duyuracağız. Bu yıl yarışmalarda sponsor olmamasına rağmen birincilik elde eden kulüp Ankara yolculuğunu Bafra Belediyesi'nin temin ettiği araçla gerçekleştirdi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar