Bafra gençlik merkezinde geleceğin taekwondocuları yetişiyor

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nde, geleceğin Taekwondocuları Antrenör Hakan Emirzeoğlu nezaretinde yetişiyor.Samsun’un Bafra ilçesinde Bu güne dek bir çok önemli başarılara imza atan, Bafralı Taekwando Antrenörü Hakan Emirzeoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Bafra gençlik merkezinde geleceğin taekwondocuları yetişiyor

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi'nde, geleceğin Taekwondocuları Antrenör Hakan Emirzeoğlu nezaretinde yetişiyor.

Samsun’un Bafra ilçesinde Bu güne dek bir çok önemli başarılara imza atan, Bafralı Taekwando Antrenörü Hakan Emirzeoğlu, yetiştirdiği sayısız sporcusuyla Bafra'ya yeni şampiyonlar kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Babası da tecrübeli ve başarılı bir Taekwandocu olan Hakan Emirzeoğlu, yeni şampiyon sporcular yetiştirmek için planlı, programlı ve disiplinli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Emirzeoğlu yaptığı açıklamada,"Şu an itibari ile 450 Taekowando sporcusuna eğitim veriyoruz. İnanıyorum ki Bafra yakın bir zamanda Taekwandocu Bafralı şampiyonlarıyla gurur duyacak ve onları bağrına basacaktır.İşte, bu amaç ve hedefler doğrultusunda özellikle temelden alıp yetiştirdiğimiz genç ve minik sporcuları yetiştirip alt yapıdan daha üst yere gelmelerini arzu ve ümit ediyoruz."dedi.

CİHAN

Yorumlar