Bafra Gençlik Merkezi'nde 28 kurstan 6 bin 500 kişi yararlandı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçeye son yıllarda yapılan en önemli yatırımlardan biri olarak değerlendirdiği gençlik merkezini ziyaret ederek, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz’den açılan...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Gençlik Merkezi'nde 28 kurstan 6 bin 500 kişi yararlandı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçeye son yıllarda yapılan en önemli yatırımlardan biri olarak değerlendirdiği gençlik merkezini ziyaret ederek, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz’den açılan kurslar ve merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Şahin; “Bafra’mızın merkezinde böylesi bir merkezin var olması ve kısa süre içerisinde 6500 kayıtın gerçekleştirmesi bizleri heyecanlandırıyor. Bu rakam gençlik merkezimizin amacına ulaşması noktasında önemli bir veri. Bafra’mızın kültür, sanat ve spor adına 24 dalda kurs açılmış olması ve Bafralıların büyük ilgi göstermesi asıl amaca ulaşılmasında bizleri mutlu ediyor. Baframız kısa süre içerisinde böylesi değerler sayesinde kültür-sanat şehri haline gelecektir.” dedi.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz ise, “24 kültürel kurs, 4 tane de spor kursumuz var. Genel üye sayımız 6500. Bay ve bayan 7-29 yaş arası herkes bu kurslarımızdan faydalanabilir. Şu anda ders verilen kurslarımız keman, bağlama, gitar, koro, bilgisayar, İngilizce, ebru sanatı, hat sanatı, karikatür, resim, Arapça, piyano, satranç, tiyatro ve halk oyunlarıdır. 24 kültürel kursumuzun salonları; bilgisayar kursu atölyesi, müzik ve resim atölyesi, drama ve tiyatro salonu, halk oyunları salonu, zeka oyunları salonu, model uçak yapımı salonu ve bunların yanı sıra dersliklerimiz mevcuttur. Aynı zamanda bu ve diğer etkinliklere kayıtlarımız devam etmekte. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte koordineli bir şekilde gerek okullara bizler gidip gerekse okullar gençlik merkezimizi ziyaretlerde bulunup gençlik merkezi hakkında bilgilendirme yaparak gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katmayı hedefliyoruz.” diyerek herkesi kurslara davet etti.

Ziyarete Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çamaş da katıldı. CİHAN

Yorumlar