Bafra Fenerbahçeliler derneğinde başkan Resai Yılmaz güven tazeledi

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına mevcut Başkan Resai Yılmaz oy çokluğu ile tekrar başkan seçildi.     Bafra Fenerbahçeliler Derneği Lokalinde yapılan genel kurula 60 üye katıldı....

Google Haberlere Abone ol
Bafra Fenerbahçeliler derneğinde başkan Resai Yılmaz güven tazeledi

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına mevcut Başkan Resai Yılmaz oy çokluğu ile tekrar başkan seçildi.

    Bafra Fenerbahçeliler Derneği Lokalinde yapılan genel kurula 60 üye katıldı. Genel kurulda yönetim, denetim ve gelir giderlerin okunmasıyla ibra edildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste halinde Resai Yılmaz başkanlığında hazırlanan liste, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu aldı.

    Üyelere hitaben konuşma yapan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz, "Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar başkan ve yönetimlerde görev alan herkese ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Derneğimize üye olup da maç seyretmeye gelmeyen fakat üye aidatlarını aksatmadan ödeyen arkadaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Geçen yıl Ramazan ayında derneğimiz tarafından yardım paketleri yaparak, ihtiyaç sahiplerini mahalle muhtarları tarafından tespit edilenlere ulaştırdık. Bu sene de bu faaliyetlerimizi devam ettirme düşüncesindeyiz. Bu sene bildiğiniz gibi şampiyon olduğumuz için derneğimiz tarafından hazırladığımız Fenerbahçe’nin dev bayraklarını Bafra’nın en işlek yerlerine astık. Tüm üyelerimizle birlikte şampiyonluk turu düzenleyip, halkımızı heyecanlandırdık.” dedi.

CİHAN

Yorumlar