Bafra Fen Lisesi 2013-104 mezunları törenle uğurlandı

Samsun’un Bafra ilçesinde çalışmaları ile büyük başarı kazanan Bafra Fen Lisesi 2013-104 mezunları için bir tören düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Fen Lisesi 2013-104 mezunları törenle uğurlandı

Samsun’un Bafra ilçesinde çalışmaları ile büyük başarı kazanan Bafra Fen Lisesi 2013-104 mezunları için bir tören düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kurt, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sanayi ev Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda veli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Kazım Yılmaz yaptı. Yılmaz’ın ardından okul öğretmenleri adına sahneye çıkan Biyoloji Öğretmeni Abdurrahman Güntay duygusal bir konuşma yaptı. Güntay, ‘’Daha dün gibi hatırlıyorum. 2010 yılı Eylül ayının son günüydü okula öğretmen olarak geldiğim zaman. Yeni ve tertemiz bir okul, yeni ve tertemiz öğrenciler ve idealleri olan öğretmenler. Tam 4 yıl geçti üstünden. Nasılda büyüdünüz öyle! Hepiniz öyle güzel öyle yakışıklı gençler oldunuz ki. Geleceğimizin gençleri oldunuz. Bu gençlerle biz yeri geldi halkoyunlarında bir ezgi, bir figür olduk. Basketbolda final olduk, kupa olduk, satrançta vezir olduk, şah olduk. TÜBİTAK’da fikir olduk, proje olduk. Aslında olmayan, derme çatma bir pansiyonda patates kızartması olduk, biyoloji dersinde gülünmeyen espri olduk, bilgi yarışmasında bilinmeyen söğüt ağacı olduk. Gecenin bir yarısı çalan yangın alarmı olduk, Ayder’de, Uzungöl’de, Efes’te, Bodrum’da Kuşadası’nda, Ankara’da Eskişehir’de, Antalya’da Derbent’te gezi olduk, birbirimize lezzet olduk. Bir mangalda köz olduk. Kimi zaman ağladık kimiz zaman güldük. Sizlere öğretmenlik yapmaktan çok mutluyum ve gururluyum. Sizlerle övünüyorum.‘’ dedi.

Okulda ilk 10 öğrenci arasına giren Muhammet Şen, Doğa Lokumcu, Zeynep Öztürk, Zuhal Çakıcı, Reşat Sefa, Faruk Karaca, Latife Yılmaz Şanlı’ya plaketleri Okul Aile Birliği Başkanı Türkan Varış tarafından takdim edildi.

Okul ikincisi İrem Önen’e plaketi ve ödülü Bafra Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt ve Okul birincisi Deniz Selçuk’a plaket ve ödülü Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı tarafından takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından okul 1.si Saliha Deniz Selçuk tarafından 11. sınıflar birincisi Oğuzhan Şen’e flama takdim edildi. Flama töreninin ardından mezuniyet pastası sınıf temsilcileri tarafından kesildi. Coşkulu bir şekilde kesilen mezuniyet pastasının ardından İl genelinde yapılan bilgi yarışmasında birinci olan ekip üyeleri Doğa Lokumcu, Muhammet Şen, Oğuzhan Şen, Emine Nur Şen’e hediyeleri Bafra Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından ilk mezun olan öğrenciler temsili diplomalarını alarak fotoğraf çekindi. Diploma töreninin ardından öğrenciler bir araya toplanarak protokol ve okul öğretmenleri ile birlikte fotoğraf çekip keplerini gökyüzüne fırlattı. CİHAN

Yorumlar