Bafra FB Derneği taraftar ayrımı yapmadan erzak yardımı yaptı

Bafra Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, kendi imkanlarıyla Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi yardımında bulundu.        Mis Oteli’nin Toplantı Salonu'nun...

Google Haberlere Abone ol
Bafra FB Derneği taraftar ayrımı yapmadan erzak yardımı yaptı

Bafra Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, kendi imkanlarıyla Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

    

    Mis Oteli’nin Toplantı Salonu'nun önünde yapılan dağıtıma Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Resai Yılmaz, "Fenerbahçe Spor Kulübü sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetleriyle de taraftar ayrımı gözetmeden halkımızın gönlünü kazanmaktadır. Bafra Fenerbahçeliler Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu faaliyette bu yıl, mahalle muhtarlarımızla birlikte mahallelerindeki yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit ederek gerçek ihtiyaç sahiplerine 250 adet Ramazan paketimizi yardıma muhtaç ailelere dağıtıyoruz. Gelecek yıl da bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz.Bu faaliyetimizde bize destek veren muhtarlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar