Bafra Cumhuriyet Ortaokulu’ndan dayanışma yemeği

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nun öğretmen, öğrenci ve velileri dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Bafra Şehir Kulübü'ndeki yemekte açılış konuşmasını Cumhuriyet Ortaokulu rehber öğretmeni Yasemin Eroğlu yaptı. Açılış konuşmasının...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Cumhuriyet Ortaokulu’ndan dayanışma yemeği

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nun öğretmen, öğrenci ve velileri dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Bafra Şehir Kulübü'ndeki yemekte açılış konuşmasını Cumhuriyet Ortaokulu rehber öğretmeni Yasemin Eroğlu yaptı. Açılış konuşmasının ardından emekli Türkçe öğretmeni Fatma Alemioğlu’na söz verildi. Alemioğlu, “Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biz her zaman öğrencilerin yanında olduk ve bakıyorum bizden sonra öğretmen olan gençlerimizde bizim gibi öğrencilerine değer veriyor ve önemsiyor. Bu açıdan meslektaşlarımı kutluyor ve onarla bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından davetliler canlı müzik eşliğinde yemekler yenildi. Yemeğin ardından kura ile velilere Anneler Günü münasebetiyle hediyeler verildi. Davetliler gönüllerince vakit geçirirken dayanışma yemeği fotoğraf çekimi ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar