Bafra Belediyesi başkan adayı Topkaya: MHP, gücünü halktan alan partidir

MHP Bafra Belediyesi başkan adayı Özgür Topkaya, "Biz, insanımıza hizmet ettiğimiz sürece mutlu oluruz.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Belediyesi başkan adayı Topkaya: MHP, gücünü halktan alan partidir

MHP Bafra Belediyesi başkan adayı Özgür Topkaya, "Biz, insanımıza hizmet ettiğimiz sürece mutlu oluruz. O yüzden esnaf kardeşlerimizin daima yanında olacağımızı belirtiyoruz." dedi.

MHP Bafra Belediyesi başkan adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Bulvar Caddesi üzerindeki esnafları tek tek ziyaret eden Topkaya, beraberindeki parti üyeleri ile birlikte vatandaşların problemlerini dinliyor. Esnafın istek ve taleplerini dinlemeye geldiğini ifade eden Topkaya, şöyle dedi:

"Ziyarette hem onların taleplerini dinliyoruz hem de isteklerini not alıyoruz. Halkımızla, esnafımızla birebir görüşüp kendimizi anlatıyoruz, onlardan destek beklediğimizi ve dualarına talip olduğumuzu söylüyoruz. Bizim yönetim anlayışımız farklı. Çünkü MHP, gücünü halktan alan bir partidir. Partimizin temelinde insan odağı ve halka hizmet etmek vardır. Biz insanımıza hizmet ettiğimiz sürece mutlu oluruz. O yüzden esnaf kardeşlerimizin daima yanında olacağımızı belirtiyoruz.

Seçimde Bafra halkının bu kez MHP diyeceğine inanıyorum. Ben de sizleri mahcup etmemek için her zaman yanınızda olacağım. Her derdinize derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Ulaşılamayan bir başkan değil, her zaman aranızda olan bir başkan olacağım. Az laf çok iş yapacağız. Baframızın marka şehir olması için hazırladığımız akıllı projeleri hayata geçireceğiz." CİHAN

Yorumlar