Bafra Anadolu Lisesi'nden Soma şehitleri için anlamlı pankart

Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, Soma'da meydana gelen maden kazası nedeniyle yurt genelinde ilan edilen yasa siyah pankartla destek verdi.Üzerinde “SOMA” yazan siyah pankartı, okul duvarına asan öğrenciler, yardıma hazır olduklarını belirterek...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Anadolu Lisesi'nden Soma şehitleri için anlamlı pankart

Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri, Soma'da meydana gelen maden kazası nedeniyle yurt genelinde ilan edilen yasa siyah pankartla destek verdi.

Üzerinde “SOMA” yazan siyah pankartı, okul duvarına asan öğrenciler, yardıma hazır olduklarını belirterek üzüntülerini dile getirdi.

Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş pankartla ilgili: “Manisa ilimizin Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında çok sayıda ölü, yaralı ve içeride mahsur vatandaşlarımızın kalmış olması millet olarak hepimizi derinden üzmüştür. Acımız büyüktür. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmetler diliyoruz. Yaralı ve mahsur kalanlara sağlık ve esenlik diliyoruz. Öğrencilerimizin böylesine hassas bir zamanda, bir refleks halinde duyarlı davranış göstermeleri son derece etkileyici olmuştur. Bafra Anadolu Lisesi olarak idareci, öğretmen, öğrenci, veli, personel, hep beraber elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Duyarlılık gösteren herkese ve özellikle öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

CİHAN

Yorumlar