Bafra Anadolu Lisesi'nden 'Bal Yardım Eli Projesi'

Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı 'Bal Yardım Eli Projesi' devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Anadolu Lisesi'nden 'Bal Yardım Eli Projesi'

Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı 'Bal Yardım Eli Projesi' devam ediyor. Okulu ziyaret eden Bafra Kaymakamı Ali Katırcı öğrencileri kutladı.

Bafra Anadolu Lisesini ziyaret eden Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı yapılan çalışma hakkında sorumlu öğrencilerden bilgi aldı. Kaymakam Katırcı, yapmış oldukları örnek çalışmadan dolayı öğrencileri kutladı. Hacer Katırcı, bağış kutusuna para atarak kampanyaya destek verdi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Katırcı ailesi, öğrencilerin sevgi gösterisiyle okuldan ayrıldı.

Okul Müdürü Yıldıray Baş, yaptığı açıklamada, "24 Mart tarihinde okul içinde öğrenciler tarafından başlatılan proje veliler, öğrenciler ve öğretmenler tarafından destekleniyor. Projenin özü köy okullarına kütüphane oluşturmak olarak başladı. Ancak öğrencileri bu projeyi kırtasiye, oyuncak ve giysi toplayarak geliştirdiler. Proje ikinci haftasında neredeyse amacına ulaşmış. Okulda proje için ayrılan bölüm şimdiden dolup taşmış durumda. Bal Yardım Eli Projesi nisan ayı sonuna kadar devam edecek ve mayıs ayı içerisinde kaymakamımızın ve eşlerinin katılımlarıyla ilgili okulları ziyaret ederek, toplanan kitapları hediye edeceğiz.’’ dedi.
CİHAN

Yorumlar