Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Bafra Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Furkan Köylü, 'Öğrenci Gözüyle Eğitim' kategorisinde Türkiye birinci oldu. Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya başarının takdimi için giden Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, "Eğitimde...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Bafra Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Furkan Köylü, 'Öğrenci Gözüyle Eğitim' kategorisinde Türkiye birinci oldu.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya başarının takdimi için giden Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, "Eğitimde FATİH Projesi kapsamında yürütülmekte olan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) çalışmalarına kaynak teşkil edecek verilerin oluşturulması, öğretmen ve öğrencilerini bakış açısıyla görsel boyutunun ortaya çıkarılması, EBA’nın tanıtılmasında farkındalık oluşturulması ve fotoğraf sanatının yaygınlaştırılması sağlamak amacıyla Yenilikler ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘EBA Kadraj Fotoğraf Yarışmasında’ Bafra Anadolu Lisesi Türkiye birincisi olmuştu. Bu başarının ardından Öğrenci Gözüyle Eğitim kategorisinde Bafra Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi resim öğretmenimiz Hakime Küçük rehberliğinde yapmış olduğu çalışmayla U. Furkan Köylü Türkiye birincisi olmuştur. Bu başarıları tüm Bafra ve bölgesine armağan ediyoruz.’’ dedi. Öğrenciler elde ettikleri birincilik fotoğrafını Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'ya hediye etti.

Kaymakam Katırcı, “Bafra’ya TÜBİTAK proje yarışmasındaki Türkiye birinciliğinden sonra okulunuzun sanat alanında da birinci olmasından mutlu oldum, başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bunlar ilçemiz açısından gurur verici çalışmalar.” diyerek başarılarının daim olmasını diledi.

CİHAN

Yorumlar