Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 yılı mezunlarını törenle uğurladı

Samsun’un Bafra ilçesinde yaptığı projelerle dünya ikincisi, TÜBİTAK Bilgisayar Türkiye Şampiyonu, TÜBİTAK Türkiye resim şampiyonu ve çeşitli başarılara imza atan Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 yılı mezunlarını törenle uğurladı.Bafra...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 yılı mezunlarını törenle uğurladı

Samsun’un Bafra ilçesinde yaptığı projelerle dünya ikincisi, TÜBİTAK Bilgisayar Türkiye Şampiyonu, TÜBİTAK Türkiye resim şampiyonu ve çeşitli başarılara imza atan Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 yılı mezunlarını törenle uğurladı.

Bafra Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan törene Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Okul Aile Birliği Başkanı Rafet Albayrak, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş yaptı.

Baş, “Bütün toplumların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Atatürk ‘Bütün umudum gençliktedir.’ diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemize hizmet eden hayırlı evlatlar olacaksınız.” dedi.

Konuşmaların ardından öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik eden Müdür Yıldıray Baş çiçek takdim etti. Sahneye arkadaşlarının omzunda gelen okul birincisi Ahmet Kürşat Ak, kısa bir konuşma yaparak arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet kütüğüne ismi yazılı plaketi çaktı. Ardından Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı tarafından dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Plaket töreninin ardından açıklama yapan Ali Katırcı, Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinin örnek birer öğrenci olduklarını bu özelliklerini kaybetmemeleri gerektiğini belirtti. Öğrenciler sınıf halinde sahneye çıkarak öğretmenlerinden diplomalarını aldılar ve fotoğraf çektirdiler. Diplomalarını alan öğrenciler okul bahçesine çıkarak havai fişek eşliğinde keplerini atarak Bafra Anadolu Lisesi sloganları attı. Atılan kep ve sloganların ardından spor salonuna dönen öğrenciler mezun olan arkadaşlarının verdiği rock konser ile eğlendi. CİHAN

Yorumlar