Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri yaz sezonunu açtı

Bafra Belediyesi tarafından işletmesi Bafra Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'ne devredilen Ali Kale Turistik Tesisleri yaz sezonunu açtı.Konu hakkında havuz sorumlu şefi Hüseyin Bel, "Bafra Ali Kale Turistik ve Havuz Tesisleri ilçemiz...

Google Haberlere Abone ol
Bafra Ali Kale Turistik Tesisleri yaz sezonunu açtı

Bafra Belediyesi tarafından işletmesi Bafra Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'ne devredilen Ali Kale Turistik Tesisleri yaz sezonunu açtı.

Konu hakkında havuz sorumlu şefi Hüseyin Bel, "Bafra Ali Kale Turistik ve Havuz Tesisleri ilçemiz için önemli bir sosyal tesis. Her türlü programın rahatlıkla organize edilebileceği bu güzide mekânda en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Ali Kale Turistik Tesisleri yüzme havuzu, lokantası, piknik yerleri ve konferans, düğün salonu ile gerek Bafralılara gerek ilçe dışından gelecek olanlara farklı bir alternatif olacaktır. Ramazan ayı içerisinde de toplu iftar programlarının en gözde yeri olacağına inanıyoruz. İlçemiz Karadeniz Bölgesi'nin en güzel ilçeleri arasındadır. Tarihi, kültürü ve coğrafi anlamda önemli bir potansiyele sahiptir. Bu nedenle havuzumuz yüzme tesisimiz Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri kadınlarımıza, diğer günler ise erkeklere açık olacaktır. Ayrıca akşam 17.00’den sonra ise aile olarak, arkadaş grubu olarak tesisimiz herkese hizmet verecektir.’’ dedi.

CİHAN

Yorumlar