Babasını, kopan başından teşhis etti

Kahramanmaraş’ta genç bir kadın, trafik kazası sonucu feci şekilde can veren babasını kopan başından teşhis etti.

Google Haberlere Abone ol
Babasını, kopan başından teşhis etti

Kahramanmaraş’ta genç bir kadın, trafik kazası sonucu feci şekilde can veren babasını kopan başından teşhis etti.

Kahramanmaraş’ta yolun karşısına geçmek isteyen tarım işçisi, hızla giden aracın çarpmasıyla feci şekilde can verdi. Kaza, akşam saatlerinde Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Aktaş (48) isimli tarım işçisi, patronunun akşam yemeği için kendisine getirdiği ekmeği almak için yolun karşısına geçti. Ekmeği aldıktan sonra yeniden yolun karşısına geçmek isteyen Aktaş’a, Kahramanmaraş-Kayseri yolu istikametinde ilerleyen Aydın K. yönetimindeki 46 LL 320 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 25 metre ileriye fırlayan Aktaş’ın iç organları ve başının bir bölümü yola saçıldı. Otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen polis, trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağlarken, Aktaş’ın çevreye dağılan iç organları sağlık ekipleri tarafından toplandı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen adamın eşi ve kızı Aktaş’ı kopan başından teşhis etti. Gördükleri manzara karşısında şoke olan Aktaş’ın ailesi sinir krizleri geçirdi. Polis anne ve kızını güçlükle yatıştırabildi.
Aktaş’ın cesedi otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Aydın K. ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Öte yandan, Aktaş'ın, mevsimlik tarım işçisi olarak bir süre önce Muş'tan Kahramanmaraş'a gelerek maydanoz tarlasında çalıştığı ve 4 çocuk babası olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Yorumlar