Babalar Günü'nde babasız kaldılar!

Tokat'ın Pazar İlçesine bağlı Dereköy'de serinlemek için girdiği sulama göletinde iki çocuğunun gözleri önünde akıntıya kapılarak can veren 39 yaşındaki Ahmet Kara, defnedildi. Cenazede, Kara'nın iki oğlu gözyaşlarına boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
Babalar Günü'nde babasız kaldılar!


Pazar ilçesine bağlı Dereköy'de oturan Ahmet Kara, dün akşam saatlerinde çocukları 6 yaşındaki Okan ve 12 yaşındaki Kerim ile beraber köyde bulunan sulama göletine gitti. Burada serinlemek için sulama göletine giren baba Ahmet Kara, bir anda gözlerden kayboldu. Babalarının suda kaybolduğu gören çocukları, durumu yakınlarına bildirdi. Bunun üzerine itfaiyeye ve 112 acil servis ekiplerine haber verildi. Ancak sulama göletine gelen ekipler Kara'yı bulamadı, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) yardım istendi. Gölete giren AFAD ekipleri, kısa sürede Ahmet Kara'nın cansız bedenine ulaşarak kıyıya çıkarttı. Ahmet Kara'nın cesedi Pazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
CENAZE TRAKTÖRLE TAŞINDI
Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan cenaze, köy meydanına getirildi. Bu arada Zile ilçesinde bulunan özel bir un fabrikasında çalıştığı öğrenilen Ahmet Kara'nın cenazesinin bekletildiği ve cenaze aracı olarak kullanılan traktörün arka tarafında, ‘Yokluğun keder varlığın yeter babam’ yazısının bulunduğu dikkat çekti. Öğle namazının ardından Kara’nın cenazesi köyde bulunan Kuran kursu bahçesine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrası Kara’nın cenazesi aynı araçla mezarlığa taşındı. Bu arada babalarının suda boğulmasına tanık olan Okan ve Kerim’in ise gözyaşlarına boğuldukları görüldü. Çocukları yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kara, köy mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar