Babalar arası voleybol turnuvası şampiyonluk maçıyla sona erdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji tarafından öğrenci babaları arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Babalar arası voleybol turnuvası şampiyonluk maçıyla sona erdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji tarafından öğrenci babaları arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın final karşılaşması ise nefesleri kesti.

    Özel Yıldırım Koleji Eğitim Kurumları arasında düzenlenen 'Babalar Voleybol Turnuvası' final karşılaşması ile sona erdi. 16 takımdan oluşan ve haftada 4 maçın yapıldığı turnuvada final karşılaşmasında Yıldırım Koleji 2-B sınıfı ile Gonca Kreş babaları karşı karşıya geldi. Ahmet Kocuk'un hakemliği üstlendiği final karşılaşmasında Yıldırım koleji 2-B sınıfı öğrenci babaları 2-2 beraberlikle girdikleri son seti kazanarak şampiyon oldu.

    Final karşılaşması sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan 2-B sınıfına kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü İbrahim Şen, ikinci olan Gonca kreş velilerine Milli eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Üçler Sarıkaya, üçüncü olan 1-D sınıfına Yıldırım Koleji İlköğretim okulu Müdürü Sadi Yanık, turnuvada dördüncü olan 7-A sınıfı öğrenci velilerine ise kupasını okul Müdür yardımcısı Asım Bölükbaşı verdi.

    Ödül töreni sonrasında açıklama da bulunan Özel Yıldırım Koleji İlköğretim okulu Müdürü Sadi Yanık, "Güzel bir turnuva oldu. Okulumuzun sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediğimiz turnuvada velilerimiz hem güzel bir spor yapma imkanı hem de birbirleriyle kaynaşma imkanı buldular. Turnuvaya katılan velilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar