Babaannenin icadı araba ile torunların tur keyfi

Taksim'de pratik zekalı bir babaanne, geliştirdiği araba ile 3 torununa İstiklal Caddesi'nde keyifli bir tur attırdı. Maddi imkansızlığa karşı kendi yöntemlerini geliştiren aile, puset tipi bebek arabasına yeni bir model kazandırmış oldu.Fatma...

Google Haberlere Abone ol
Babaannenin icadı araba ile torunların tur keyfi

Taksim'de pratik zekalı bir babaanne, geliştirdiği araba ile 3 torununa İstiklal Caddesi'nde keyifli bir tur attırdı. Maddi imkansızlığa karşı kendi yöntemlerini geliştiren aile, puset tipi bebek arabasına yeni bir model kazandırmış oldu.

Fatma Nur, Nisa ve Yusuf isimli 3 çocuk İstanbul’un en kalabalık mekanlarından biri olan İstiklal Caddesi’nde gezintiye çıktı. Babaanneleri ile sohbet ederek yedikleri dondurmanın tadını çıkaran çocuklar hallerinden bir hayli memnundu. Ancak çevredekiler hem çocuklara hem de çocukların içinde bulunduğu arabaya merak saldı. Çünkü içinde 3 çocuk bulunan araç ne pusetti, ne de el arabası. Pratik zeka ile demir bir kol ile yürüyen tekerlere monte edilen, çevresi de plastik parçalarla kaplanan icat, bir anda çocuk arabasına dönüşmüştü. Hal böyle olunca herkesin ilgisini de çekmişti. Hatta turist bir çiftin bebeğinin bulunduğu puset ile yan yana ilerleyen el yapımı araç, daha fazla dikkat çekmeyi her haliyle başardı.

Arabadaki çocuklar çevredekilerin gösterdiği ilgiden hiç rahatsız olmadı. Torunlar, babaanneleri ile çıktıları seyahatin tadını fazlası ile çıkarmaktan memnundu. Hallerinden memnun olduğunu söyleyen babaanne ise “Bizim arabamız da böyle.” diyerek durumu özetledi.

CİHAN

Yorumlar