Baba, oğlunu son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı

Kars'ta 6 Mart Pazar günü kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından kaçırılarak hunharca öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın için cenaze töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Baba, oğlunu son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı

Kars'ta 6 Mart Pazar günü kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından kaçırılarak hunharca öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın için cenaze töreni düzenlendi. Baba Yolcu Aydın oğlunu son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.

Törene Kars Valisi Eyüp Tepe’nin yanı sıra Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, eski CHP Kars Belediye başkan adayı Naif Alibeyoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Mehmet Genç’in kıldırdığı cenaze törenini çoğu vatandaş ise evlerin balkon ve pencerelerinden izledi. İl Müftüsü Genç burada yaptığı konuşmada aileye sabır dilerken hiçbir kimsenin nesline böyle bir akıbet nasip etmemesi için dua etti. Genç, "Bu gibi sapıkların elinden Allah cümlemizi muhafaza eylesin. Her zaman dua ediyoruz, 'Yarabbi nefsi emarenin, zulmün, fasıklığın, facirliğin, münafıklığın şerrinden ve her türlü şeytani ve şehvani şeylerden sana sığınırız.' diyoruz. Ama bunu cani gönülden söylemek lazımdır. Hoca diyor biz amin diyoruz böyle değil." şeklinde konuştu. Müftü Genç, olayın görgü şahidi varsa onlara şahitlik yapmaları çağrısında da bulundu.

Cenaze töreni kılınan namaz ve edilen duanın ardından sona ererken, Mert’in naaşı Kars Asri Mezarlığına defnedildi. CİHAN

Yorumlar