Aziziye'de özel şirketlerin asayiş ve güvenliği ele alındı

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, ilçede faaliyette bulunan Hidro Elektrik Santrali (HES) baraj şirketleri, yol yapım inşaat şirketleri, tüp dolum ve depolama şirket tesislerinin sorumlu müdürleri ile genel asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı...

Google Haberlere Abone ol
Aziziye'de özel şirketlerin asayiş ve güvenliği ele alındı

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, ilçede faaliyette bulunan Hidro Elektrik Santrali (HES) baraj şirketleri, yol yapım inşaat şirketleri, tüp dolum ve depolama şirket tesislerinin sorumlu müdürleri ile genel asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya Kaymakam Zafer Öz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Aydın Olcar, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özdemir ve HES baraj şirketleri, yol yapım inşaat şirketleri, tüp dolum ve depolama şirket tesislerinin sorumlu müdürleri katıldı. Tüm çalışanların kimliklerinin ilgili kolluk birimine bildirilmesi, özel güvenlik personelinin çalıştırılması, kamera sisteminin kurulması ve çalışma saatlerine riayet ve çevresel gürültü kriterleri konularında ilgili mevzuat hükümlerine ilişkin sunum yapılarak karşılıklı işbirliği içerisinde kamu-özel sektör birlikteliğinin sağlanması kararlaştırıldı.

Kaymakam Öz, toplantının işbirliği ve görüş alışverişi anlamında oldukça faydalı olduğunu belirterek, katılımlarından dolayı kolluk kuvvetlerine ve kurum temsilcilerine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar