Aziziye'de kamu kurumları kardeş okullarının ihtiyaçlarını karşılıyor

Erzurum Aziziye Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Elden Ele, Gönülden Gönüle' projesi kapsamında kamu kurum ve kuruluşları kardeş okullarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Aziziye İlçe Emniyet Müdürlüğü; Alaybeyi İlkokulu’nu,...

Google Haberlere Abone ol
Aziziye'de kamu kurumları kardeş okullarının ihtiyaçlarını karşılıyor

Erzurum Aziziye Kaymakamlığı tarafından yürütülen 'Elden Ele, Gönülden Gönüle' projesi kapsamında kamu kurum ve kuruluşları kardeş okullarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Aziziye İlçe Emniyet Müdürlüğü; Alaybeyi İlkokulu’nu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü; Ocak Köyü İlköğretim Okulu’nu, İlçe Nüfus Müdürlüğü ise Çiğdemli Köyü İlköğretim Okulu’nu kardeş okul olarak ilan etti. Kardeş Okullar bizzat ziyaret edilerek, yapılan gözlemler ve öğretmenlerin görüşleri doğrultusunda okulların ihtiyaçları saptanıyor.

Proje kapsamında ilgili okullara; okul kitaplığı, demirbaş malzeme ihtiyaçları ile temizlik malzemesi ihtiyaçları karşılanırken, ayrıca kitap, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye yardımında bulunuldu.Yine proje kapsamında; kırık ve görünümü kötü olan tüm kapı kolları değiştirilerek boyanırken, okullara 'Sarıkamış Beyaz Hüzün' adlı roman ile 120 filmi Cd’si ve Sarıkamış Belgeseli hediye edildi.

Aziziye Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ilçedeki tüm kamu kurumları, proje kapsamında kardeş okullarının ihtiyaçlarını karşılamaya tüm hızıyla devam edeceği kaydedildi.

CİHAN

Yorumlar