Aziziye'de 8 okula zenginleştirilmiş kütüphane

Erzurum Aziziye kaymakamlığı, SODES kapsamında ilçe merkezindeki 8 okula zenginleştirilmiş kütüphane kazandırdı.Aziziye Kaymakamlığı, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, 19 Mayıs Ortaokulu, Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu,...

Google Haberlere Abone ol
Aziziye'de 8 okula zenginleştirilmiş kütüphane

Erzurum Aziziye kaymakamlığı, SODES kapsamında ilçe merkezindeki 8 okula zenginleştirilmiş kütüphane kazandırdı.

Aziziye Kaymakamlığı, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, 19 Mayıs Ortaokulu, Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu, 23 Nisan Ortaokulu, Taşpınar İlkokulu, TOKİ Şehit Jandarma Er İbrahim Aşıkoğlu İlkokulu, Yavuz Selim Yatılı Bölge Ortaokulu ve Zübeyde Hanım İlkokulu’ndaki kütüphaneleri zenginleştirilmiş kütüphane olarak yeniledi. Kaymakamlık, ayrıca söz konusu kütüphanelere 30 bin kitap satın alarak bağışladı.

Kaymakam Zafer Öz, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerin daha konforlu ortamda kitap okuma alışkanlığı kazanmasını istediklerini söyledi. Kitabın ve kütüphanenin cazip hale getirilmesinin önemli olduğuna vurgu yapan Öz, "Zenginleştirilmiş kütüphane sayesinde öğrencilerimizin daha konforlu bir ortamda araştırma yaparak, kitap okuma alışkanlığını kazanmalarını hedeflemekteyiz. İlçemizdeki diğer okullara da bu tip kütüphaneleri kazandırmak için proje çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

CİHAN

Yorumlar