Aziziye Koleji'nde 'Herkes O'nu okuyor'

Erzurum Özel Aziziye Koleji yönetimi ve personeli, 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyası çerçevesinde mesai saatlerindeki dinlenme molasında Hz.

Google Haberlere Abone ol
Aziziye Koleji'nde 'Herkes O'nu okuyor'

Erzurum Özel Aziziye Koleji yönetimi ve personeli, 'Herkes O'nu Okuyor' kampanyası çerçevesinde mesai saatlerindeki dinlenme molasında Hz. Muhammed'in (sav) hayatını okuyor.

Ülke genelinde başlatılan 'Herkes O'nu Okuyor' kitap kampanyasına Erzurum Aziziye Koleji yönetimi ve personeli de katıldı. Okul yönetici, öğretmen ve hizmetli kadrosu her gün 30 dakikalık dinlenme molasında, Efendimiz'in hayatını okuyor.

Aziziye Lisesi Müdürü Hasan Basri Tokcan, okul personeli olarak 'Herkes O'nu Okuyor' kitap okuma kampanyasına katıldığını ifade etti. Tokcan, bir aylık süre içerisinde Hz. Muhammed'in (sav) hayatını anlatan kitapların topluca okunacağına işaret ederek, "Bu Yarışma ile bizler Efendimiz'i daha iyi anlama adına ne yapabiliriz diye seferber olduk. Şu an okuma öğretmen,öğrenci ve velilerimizi teşvik ettik.Bu yarışmaya personelimizi de nasıl dahil ederiz diye idareci arkadaşlarımız ve personel şefimizle değerlendirmede bulunduk. Böylece bu şekilde bir program kararlaştırdık. Personelimizin yoğun iş temposu içinde böyle bir mola ile efendimizi daha yakından tanıma fırsatı olacak. Kampanya 1 ay sürecek kitabı bitiren ve okul içinde dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek." dedi.
CİHAN

Yorumlar