Aziziye Koleji Okul Meclisinden gazeteciler gününde anlamlı ziyaret

Erzurum Özel Aziziye Koleji Okul Meclisi ve İdarecileri Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Pusula, Palandöken, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı temsilciliklerini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Aziziye Koleji Okul Meclisinden gazeteciler gününde anlamlı ziyaret

Erzurum Özel Aziziye Koleji Okul Meclisi ve İdarecileri Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Pusula, Palandöken, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı temsilciliklerini ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde, öğrenciler çalışan gazetecilere beraberlerinde getirdikleri tatlılardan tatlı ikram etti. Gazete yöneticileri öğrencilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Aziziye Koleji Müdürü Hasan Basri Tokcan, kamuyu bilgilendirme adına basın mensuplarının önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti. Tokcan, öğrencilerin teklifi üzerine basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerine işaret ederek, "Kamuyu doğru bilgilendirmek gibi ağır bir sorumluluğun altına girmiş olan gazetecilerimizin bu güzel günlerini tebrik ediyoruz. Okulumuz meclisi böyle bir günde gazetecilerimizin yanında olmak ve ziyaret etmek talep ettiler. Biz de gazete temsilciliklerimize uğrayarak ziyarette bulunduk. Doğu illerimizdeki zorluklara rağmen bu hizmeti sunan kıymetli basın mensuplarını tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz." dedi. CİHAN

Yorumlar