Aziz Yıldırım'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt

Aziz Yıldırım, 'Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?' sorusuna 'Evet' yanıtını verirken; 'Hatta arayım' dedikten sonra ezanı duyunca, 'Şimdi namaz kılıyordur' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Yıldırım'dan Cübbeli Ahmet Sorusuna İlginç Yanıt

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gazetecilerin, 'Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?' sorusuna, 'Evet' cevabını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım , dün Samandıra'da matbuat mensuplarının sorularını yanıtlarken epey bir neşeliydi. Sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, toplantının arkasından matbuat mensupları ile sohbetini sürdürdü.

'HOCA ŞİMDİ NAMAZ KILIYORDUR'

Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; bir gazeteciin 'Cübbeli Ahmet Hoca ile hala görüşüyor musunuz?' sorusuna 'Evet' yanıtını verici Aziz Yıldırım, 'Hatta durun bir arayayım kendisini' dedi ve cebinden telefonunu çıkarttı. Ancak daha sonra okunan ezan aklına gelen Fenerbahçe Başkanı, 'Yok. Şimdi aramayayım. Hoca şimdi namaz kılıyordur. Ben kendisini daha sonra ararım' ifadelerini kullandı.

YAN YANA YATAKLARDA KALMIŞLARDI

Yıldırım, 3 Temmuz süreci sebebiyle hapishanede bulunduğu dönemde, Cübbeli Ahmet ile hastane revirinde yanyana yataklarda kalmıştı.


İL İL NAMAZ VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar