Aziz Kocaoğlu'ndan AK Parti’li başkanlara ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti’den seçilen Menderes ve Kemalpaşa belediye başkanlarını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Aziz Kocaoğlu'ndan AK Parti’li başkanlara ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti’den seçilen Menderes ve Kemalpaşa belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde, birlik ve beraberlik içinde iki ilçenin de kalkınması ve gelişmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Yerel seçimlerde başarılı olan ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden Kocaoğlu, önce Menderes Belediyesi’ne gitti. Menderes Belediye Başkan Bülent Soylu’ya görevinde başarılar dileyerek, ilçeyi birlik ve beraberlik içinde kalkındırmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan Soylu da Başkan Kocaoğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ardından Kemalpaşa’ya giden Kocaoğlu, Belediye Başkanı Arif Uğurlu’yu ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi’nde bir önceki dönem iki yıl divan kâtip üyeliği yaptığını hatırlatan Başkan Uğurlu da, “Başkanımızın biz gençlerin önünü açacağına inanıyor ve Kemalpaşa’nın sorunlarının çözümünde destek istiyoruz. Başkanımızın üçüncü dönemini tebrik ediyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar