Ayrıldığı sevgilisini otobüste vurdu

Fatih’te bir belediye otobüsünde iki eski sevgili arasında yaşanan tartışma kanlı bitti.

Google Haberlere Abone ol
Ayrıldığı sevgilisini otobüste vurdu

Fatih’te bir belediye otobüsünde iki eski sevgili arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken Mehmet E., iki hafta önce ayrıldığı kız arkadaşı Özge G.’ye (19) ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Özge G., kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Olay, Fatih Topkapı Millet Caddesi Durağı’nda 15.45 sıralarında 48A hat numaralı Topkapı-Göktürk otobüsü içerisinde meydana geldi. Topkapı’dan hareket eden otobüs içerisindeki Özge G. ile bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Mehmet E. tartışmaya başladı. Yolcuların gözü önünde cereyan eden olayda iddialara göre Özge G., Mehmet E.’ye tokat attı. Bir sürelik duraksama anından sonra Mehmet E., belindeki silahı çekip ateşledi. Eski sevgilisine üç el ateş eden Mehmet E. yaşanan karmaşa arasında yaya olarak kaçmayı başardı.

Yaralı Özge G., otobüsteki yolcuların yardımıyla o sırada yoldan geçmekte olan ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna isabet eden iki mermiyle yaralanan Özge G. hemen ameliyata alınırken durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Hastanede yaşam mücadelesi veren Özge G.'nin ayrıldıktan sonra kendisini sürekli rahatsız eden Mehmet E. hakkında Göktürk polis merkezine şikayet dilekçesi verdiği de öğrenildi. CİHAN

Yorumlar