Aynı yerdeki ikinci kazadan kurtulamadı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, aynı yerde geçirdiği ikinci kazanda yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Aynı yerdeki ikinci kazadan kurtulamadı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, aynı yerde geçirdiği ikinci kazanda yaşamını yitirdi. Batman‘dan İzmit ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi Çoruh Sokak'taki adresine yaklaşık 1 yıl önce ailesi ile taşınan Şakir Taşer, 5 ay önce Cumhuriyet Mahallesi Plaj Yolu mevkindeki yan yol üzerinden eve gitmek için bindiği minibüsten indikten hemen sonra hususi bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Taşer, 5 ay sonra aynı noktada yine kaza geçirdi. Şakir Taşer, evine gitmek için bindiği minibüsten indikten hemen sonra, karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu esnada hususi bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Taşer’e çarpan sürücü olay yerinden hiç durmadan kaçarken, olaydan sonra yerde kanlar içinde yatan Taşer’i gören vatandaşlar hemen 112 ekiplerine haber verdi.

    Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı şahsı alarak Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Taşer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kazada Taşer’e çarpıp durmadan kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

    Öte yandan olayda yaşamını yitiren Taşer’in yakınlar olayın meydana geldiği yerde durak olduğu halde durak bulunmayışı, ışıklandırmanın olmaması nedeniyle kazanın yaşandığını ileri sürdü. CİHAN

Yorumlar