Aynı lisede okuyanlar 50 yıl sonra bir araya geldi

Karaman’da yerel olarak yayın hayatını sürdüren Karaman’ın Sesi Gazete ve Radyo Televizyonu kurucusu Medeni Yavuzaslan, yıllar sonra aynı lisede görev yapan öğretmenler ile öğrencileri bir araya getirdi.1960 ile 1985 yılları arasında Karaman...

Google Haberlere Abone ol
Aynı lisede okuyanlar 50 yıl sonra bir araya geldi

Karaman’da yerel olarak yayın hayatını sürdüren Karaman’ın Sesi Gazete ve Radyo Televizyonu kurucusu Medeni Yavuzaslan, yıllar sonra aynı lisede görev yapan öğretmenler ile öğrencileri bir araya getirdi.

1960 ile 1985 yılları arasında Karaman Lisesi’nde görev yapan öğretmenler ile okuyan öğrencilerin buluşmasında eski günler ve anılar konuşuldu. Karaman Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de katıldı. 50 yıl sonra bir araya gelen öğretmenler ve öğrenciler o yıllarda yaşadıkları ilginç anılarını anlatarak yad etti. Buluşmanın sonunda günün anısına toplu hatıra fotoğrafları çekilirken, konuklara etli pilav ikram edildi. Bu buluşmaya Türkiye’nin dört bir tarafından katılan öğretmenler ile öğrenciler için bir de Karaman gezisi düzenlendi.

CİHAN

Yorumlar