Aynı aileden 3 kişi Dicle Nehri'nde boğuldu

Batman Dicle Nehri kıyısında piknik yaparken suya düşen kızını ve yeğenini kurtarmak isteyen baba; kızı ve yeğeni ile birlikte boğuldu. Edinilen bilgiye göre, Emin Başkaya (43), ailesi ile beraber piknik yapmak amacıyla Batman Suçeken köyü...

Google Haberlere Abone ol
Aynı aileden 3 kişi Dicle Nehri'nde boğuldu

Batman Dicle Nehri kıyısında piknik yaparken suya düşen kızını ve yeğenini kurtarmak isteyen baba; kızı ve yeğeni ile birlikte boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Emin Başkaya (43), ailesi ile beraber piknik yapmak amacıyla Batman Suçeken köyü mevkiinde Dicle Nehri kıyısına gitti. Nehre düşen kızı Semanur Başkaya (13) ve yeğeni Ayşegül Yalman'ı (9) kurtarmaya çalışan Mehmet Emin Başkaya da akıntıya kapıldı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan baba Emin Başkaya kaldırıldığı Batman Bölge Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olay sonrası Batman AFAD ekipleri, Dicle Nehri'nde arama kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık iki saat süren aramalarda Semanur Başkaya’nın cesedi sudan çıkartıldı. Havanın kararmasıyla arama kurtarma çalışmalarına ara verildi. Ayşegül Yalman’ın cesedi ise sabah yakınları tarafından bulundu.

Baba kız ve yeğenin cenazeleri bugün Batman'da toprağa verildi.

CİHAN

Yorumlar