Aydın'da yenilenen Atatürk Kent Meydanı açıldı

Aydın’da yenilenen Atatürk Kent Meydanı açıldı. Açılışta, lazerli, senkronizeli havuz gösterisi, Olgunlaşma Enstitüsü’nün Atatürk giysilerinden oluşan sahne gösterileri, DJ performansı ve lazer gösterisi ile Event Promotion Vertical Show yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da yenilenen Atatürk Kent Meydanı açıldı

Aydın’da yenilenen Atatürk Kent Meydanı açıldı. Açılışta, lazerli, senkronizeli havuz gösterisi, Olgunlaşma Enstitüsü’nün Atatürk giysilerinden oluşan sahne gösterileri, DJ performansı ve lazer gösterisi ile Event Promotion Vertical Show yapıldı. Hadise’nin de sahne aldığı açılışa Aydınlılar büyük ilgi gösterdi.

Açılışta zeybek oynayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada, “5 yıl önce, beni kent yönetimine seçtiğiniz zaman size söz vermiştim. Aydın'ı değiştirmeye, sizlere yakışan bir kent haline getirmeye. Verdiğim sözlerden bir tanesi de meydanı yapmaktı. İşte, Aydınımızın dünya kenti olma yolundaki eksikliklerinden bir tanesi daha tamamlandı. Burada hep birlikte Aydın'a yakışan kent meydanımızı yaratmanın mutluluk ve gururunu paylaşacağız. Atatürk Kent Meydanımız 36 bin metrekaredir. Bu meydanda 35 bin kişilik konser, festival ve tören yapabileceğiz Bu meydanımızın en önemli özelliği de Türkiye de bir ilk olan 3 bin metrekarelik gösteri havuzudur. Dilerim bu meydanda mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşırız. Bu meydanda hiçbir zaman gözyaşı olmaz. Bu meydan özgürlük ve demokrasinin simgesi olur. Aydın’ı değiştirmeye ve dünya markası bir kent haline getirmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Açılış töreni öncesi Aydın Belediye binasında lazer ve Event Promotion Vertical Show büyük ilgi gördü. Şovun sonnda Türk bayrağı açılması ve havai fişek gösterileri vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Atatürk kıyafetlerinin tanıtıldığı bölümde sahneye çıkan Başkan Çerçioğlu, sahnede zeybek oynadı ve halkı selamladı. Program Atatürk Kent Meydanı'nda sahne alan Hadise’nin konseriyle sona erdi.





CİHAN

Yorumlar