Aydın'da iki kaza: 1 ölü, biri ağır 8 yaralı

Aydın'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 8 kişi yaralandı. İlk kaza Efeler ilçesinin Pınardere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Aykut Kaya yönetimindeki otomobil, karşı istikametten gelen Cihangir...

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da iki kaza: 1 ölü, biri ağır 8 yaralı

Aydın'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 8 kişi yaralandı.

İlk kaza Efeler ilçesinin Pınardere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Aykut Kaya yönetimindeki otomobil, karşı istikametten gelen Cihangir Demir, idaresindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Aykut Kaya ile diğer araçta bulunan sürücü Cihangir Demir ile Dilek Demir yaralandı, Leman Demir (46) ise kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İkinci kaza ise Aydın- Deniz karayolu Toptan Gıda Çarşısı önünde meydana geldi. Asker eğlencesinden dönen içerisinde 5 gencin bulunduğu özel bir şirkete ait S. Ç. yönetimindeki 09 Y 3777 plaklı araç önce orta refüje çarptı, daha sonra yoldan çıkarak takla attı. Araçtan fırlayan Ümit isimli genç ağır yaralandı. Diğer 4 gencin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Araçtan kendi imkanları ve çevredeki vatandaşlar yardımıyla çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi ve ADÜ Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen araç sahipleri, yaralıları ve hurdaya dönen aracı görünce sinir krizi geçirdi. Kazada soyadları öğrenilemeyen İsmet, Fadıl, Uğur, Ümit ve araç sürücüsü S.Ç. yaralandı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar