"Aydıncık'ın sorunlarını belli programlar dahilinde çözeceğiz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık’ın sorunlarını belli programlar dahilinde çözeceklerini belitti.Kocamaz, Aydıncık’ta bazı temaslarda bulundu. İlk olarak Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü’yü ziyaret...

Google Haberlere Abone ol
"Aydıncık'ın sorunlarını belli programlar dahilinde çözeceğiz"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık’ın sorunlarını belli programlar dahilinde çözeceklerini belitti.

Kocamaz, Aydıncık’ta bazı temaslarda bulundu. İlk olarak Aydıncık Kaymakamı Özgür Körükçü’yü ziyaret eden Kocamaz, ilçenin genel sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Kocamaz, son olarak Aydıncıklı muhtarlarla toplantı yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ve ilgili daire başkanları ile muhtarların sıkıntılarını dinleyerek not alan Başkan Kocamaz, "Çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Bizler de size verdiğimiz sözleri unutmadık. Ancak göreve 3 ay önce başlayan bir yönetimden de, bütün sıkıntıları bir anda çözmesi beklenemez. Biz sizlerin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sıkıntıları belli bir program dahilinde çözeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bıraktığını hatırlatan Kocamaz, “Aydıncık Belediye Başkanımız, farklı bir partiye mensup olabilir. Bu durumun, bizim her yere eşit hizmet anlayışımıza ters bir yanı yok. Çünkü biz bütün Mersin’in hizmetine talip olduk ve hiçbir ayrım gözetmeden her yere adaletli bir şekilde davranmaya söz verdik. Bu açıdan, sıkıntılarınızın çözümü konusunda hiçbir endişeniz olmasın, bize sadece biraz zaman verin." diye konuştu.

Kocamaz daha sonra, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Programı’na katıldı. Aydıncık Sahil Çay Bahçesi’nde kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı program, Fatma Beyza Gündoğan’ın sunum ve şiir dinletisiyle başladı. Başkan Kocamaz’ın, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’la birlikte izlediği program, Yunus Çoban’ın tasavvuf konseri ve ilahiler ile devam etti. İftar yemeği ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından program, Sema gösterisi ile son buldu. Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, verilen iftar yemeği ve düzenlenen program için Kocamaz'a teşekkür ederek, üzerinde dini motiflerin yer aldığı bir plaket ile çiçek takdim etti.

CİHAN

Yorumlar