Aydın Valisi Ayyıldız basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Gazetecilerle kahvaltıda biraraya gelen Aydın Valisi Erol Ayyıldız, “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılması sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla demokrasinin temel unsurlarından birisidir.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Valisi Ayyıldız basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Gazetecilerle kahvaltıda biraraya gelen Aydın Valisi Erol Ayyıldız, “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılması sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla demokrasinin temel unsurlarından birisidir.” dedi.

Aydınlı basın çalışanlarıyla DSİ 211. Şube Müdürlüğü’ndeki kahvaltıda buluşan Vali Ayyıldız, gazetecilik mesleğinin bazen zor şartlar altında yapıldığını, kimsenin olmadığı yerlere haber için gidildiğini vurguladı. Ayyıldız, "Çeşitli zorluklar içerisinde, toplumun bilgilendirilmesi ve topluma ışık tutulması amacıyla çalışan gazetecilerimiz, çok önemli bir görev ve sorumluluğu yerine getirmektedir. Üstlerindekileri bu görevle kamu denetçiliği yapan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar