Aydın Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

Aydın Valiliği, son günlerde bazı şahıslar tarafından, Vali Erol Ayyıldız ve bazı ilçe kaymakamlarının ismini kullanılarak bilgileri dışında işadamlarından para istendiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:...

Google Haberlere Abone ol
Aydın Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

Aydın Valiliği, son günlerde bazı şahıslar tarafından, Vali Erol Ayyıldız ve bazı ilçe kaymakamlarının ismini kullanılarak bilgileri dışında işadamlarından para istendiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Acil yardıma muhtaç tüm hastaların tedavileri, devletimizin sağladığı imkanlarla yaptırılmaktadır. Bu tür talepler, vatandaşlarımızın yardım ve merhamet duygularını istismar ederek, dolandırıcılık yapmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu tür olayların yaşanmadan evvel önlenebilmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için sebebi her ne olursa olsun, hiçbir devlet görevlisinin para talebinde bulunmayacağının bilinmesi ve benzer taleplerle karşılaşan vatandaşlarımızın, kesinlikle bu talebi dikkate almaması ve en yakın kolluk kuvvetine veya cumhuriyet savcılığı ile valiliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.”

CİHAN

Yorumlar