Aydın Ticaret Borsası 'Marka' semineri düzenledi

Aydın Ticaret Borsası, üyelerine markalaşma konusunda seminer verdi. “Bir Markanız Olmalı” başlıklı seminerin açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, markalaşmanın önemine vurgu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Ticaret Borsası 'Marka' semineri düzenledi

Aydın Ticaret Borsası, üyelerine markalaşma konusunda seminer verdi. “Bir Markanız Olmalı” başlıklı seminerin açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, markalaşmanın önemine vurgu yaptı. Üyelerinin ve personelin eğitimi ve bilgilendirmesi için çalıştıklarını söyleyen Bosnalı, “Akredite bir borsa olarak amacımız, üyelerimize beş yıldızlı hizmet sunmaktır. Hedefimiz doğrultusunda da gerçekleştirdiğimiz eğitimlerin memnuniyetinin en üst düzeyde olması çok önemlidir. Eğitimlerimizi daha çok üyemizin yararlanacağı şekilde ve sürekli hale getirerek, kurumumuz eğitim ve seminerlerinden yararlanmayan üyemiz kalmasın istiyoruz. Eğitimlerimiz, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda en iyi eğitmenler tarafından ve pratikte yararlanabilecekleri içerikte gerçekleştirilmektedir.” dedi.

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü’nün İzmir’deki teknik danışmanı Vedat Kurt ise markalaşma hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Markalaşmanın kârlılık için önemine değinen Kurt, “Firmaların pazarlamayı kavramsal olarak daha iyi anlayabilmeleri, değişen pazar eğilimleri ve müşteri tercihlerini takip edebilmeleri ve daha da önemlisi yönetebilmeleri için marka oluşturabilmek, operasyonel kârlılık ve değer katma çok önemlidir. Hangi sektörde olursa olsun tüm işletmeler için müşteri odaklı olmak, ihtiyaçları ve değişimi anlamak, değişen ihtiyaç ve eğilimlere uygun ürün ve hizmetler geliştirmek ve bunları en uygun fiyatta ve yerde taleple buluşturabilmek hayati bir konu. Piyasa artık ürettiğimiz her şeyi satabileceğimiz kadar kolay değil. Farklı düşünmek, daha iyi ve derin araştırmak, veri ve bilgiyi yönetebilmek, değişimi ve eğilimleri iyi algılamak, hızlı cevap verebilmek ve markalaşmak önemli.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar