Aydın Gazeteciler Cemiyeti, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Cemiyet üyeleri ve diğer basın çalışanları, Atatürk anıtına çelenk koydu, basın şehitleri anısına saygı duruşunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Gazeteciler Cemiyeti, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Cemiyet üyeleri ve diğer basın çalışanları, Atatürk anıtına çelenk koydu, basın şehitleri anısına saygı duruşunda bulundu. AGC Başkanı Suat Deniz, Aydın'da görev yapan basın mensuplarının gününü kutlayarak, 2014 yılında güzel haberlere imza atılmasını temenni etti.

Kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Deniz, “Basın sektöründe çalışan arkadaşlarımızın ne büyük sıkıntılar çektiğini biliyoruz. Kötü bir şey söylemek istemiyorum. Gerçekten güzel bir gün geçiriyoruz. Hepimizin günü, böyle dayanışma içerisinde olsun. Gönül isterdi ki tek çatı altında olabilseydik. Tek istediğimiz, Aydın basınının güçlü olması ve yumruğunu masaya vurduğunda ses getirmesidir. Gerçek anlamda bayramı yaşayacağımız günleri görmeyi temenni ediyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar