Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu mazbatasını aldı

CP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu mazbatasını aldı

CP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı. Mazbata törenine partililer, belediye başkanları, meclis üyeleri ve diğer vatandaşlar katıldı.

Mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Dural Bilir'den alan Çerçioğlu'na CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, meclis üyeleri ve diğer partililer eşlik etti. İl Seçim Kurulu Başkanı Bilir, Aydın için hayırlı olmasını dileyerek, "Parti ayrımı yapmaksızın, dil, din, ırk farkı gözetmeksizin tüm Aydın halkına, bizlere en iyi hizmetleri sunacağınız inancındayım. Sizi tebrik ediyorum." dedi. Aydın halkının kendine gösterdiği güvene teşekkür eden Başkan Çerçioğlu ise görev süresi boyunca vatandaşlar arasında ayrım yapmadan hizmet edeceğini belirterek, "30 Mart akşamı söylediğimi tekrarlıyorum, seçimler geride kaldı. Tüm belediye meclis üyelerimizle Aydın halkına beş yıl boyunca hizmet vermek için hep beraber çalışacağız. Tek amacımız var, Aydın halkına hizmet vermek. Geçen beş yıllık sürede tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit olduk, önümüzdeki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Mazbatasını aldıktan sonra partililerle belediye önüne giden Özlem Çerçioğlu, burada bandoyla karşılandı. Halka seslenen Çerçioğlu, “Tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit davranmaya devam edeceğiz. Hepimiz Aydın’da yaşıyoruz. Eğer demokrasiye inanıyorsanız, birinci önceliğiniz hizmet olmalıdır. Asla kutuplaşma olmamalıdır, çünkü hepimiz aynı geminin içindeyiz. Güzellikler olsun, barış olsun. Tek amacımız Aydın ve insan odaklı çalışmak. Bunun için de sizlere söz veriyorum, tüm gücümle Aydın için, çocuklarımız ve geleceğimiz için çalışacağız.” dedi. Başkan Çerçioğlu, daha sonra barış güvercinleri uçurarak meclis üyeleriyle birlikte görevine başladı. CİHAN

Yorumlar