Aydın Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

Aydın Belediye Meclisi, son toplantısını dün akşam yaptı. Önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte büyükşehir olacak olan 133 yıllık belediyenin meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın’a ve insanlarına hizmet eden herkese.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

Aydın Belediye Meclisi, son toplantısını dün akşam yaptı. Önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte büyükşehir olacak olan 133 yıllık belediyenin meclis toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın’a ve insanlarına hizmet eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Aydın’da görev yapan belediye başkanları ve meclis üyelerinin de davet edildiği toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra söz alan Başkan Çerçioğlu, “Bu toplantı biraz zor oldu. 133 yıllık bir belediye kapanıyor. Beş yıllık çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkesin tek bir amacı vardı, güzel Aydın’a ve güzel Aydın’da yaşayan insanlarımıza hizmet etmekti. Hizmet edenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Belediye meclis üyelerinin de düşüncelerini dile getirdiği toplantıda herkes helâllik istedi. Konuşmaların ardından Aydın’da hizmet eden eski belediye başkanları Muharrem Ağababaoğlu ve İlhami Ortekin ile meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi. CİHAN

Yorumlar