Aydın: Amacımız insan odaklı hizmet

CHP Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını çeltik, Çağlayan ve Alaşar Mahallelerinde sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Aydın: Amacımız insan odaklı hizmet

CHP Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını çeltik, Çağlayan ve Alaşar Mahallelerinde sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın vatandaştan seçimde destek istedi.

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın Çeltik, Çağlayan ve Alaşar Mahallelerinde gerçekleştirdiği halk toplantısında, seçimlere yeni bir Osmagazi için yeni projelerle hazırlandıklarını ifade ederek, bir tarım kenti'de olan ilçenin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Özellikle tarım alanları için büyük bir sorun olan dere kenarlarındaki moloz yığınlarının atıldığı bölgeler güzel bir mekan olacak hale getirmeyi planladıklarını kaydeden Aydın, bunun için çevre düzenlemesi yapacaklarını belirtti. Her mahalle ve köyde sosyal tesislerin olması gerekir. Bunun içinde projelerimiz ekibimiz tarafından şimdiden hazırlanıyor. Engelli vatandaşlarımızı unutmadık, yürüme engelli vatandaşlarımızın rahat edeceği kaldırımlar, görme engelli yurttaşlarımız için yürüme yolu yapacağız" dedi.

Belediye başkan adayı olarak yaptıkları tüm projelerin insan odaklı olduğunu dile getiren Aydın, "Biz insana yapılan yatırımların en iyi yatırımlar olduğunu biliyor, hayır dualarının da en büyük servet olduğunu unutmuyoruz. Biz belediye meclis üyelerimizle birlikte kendimize bir slogan belirledik. Bu sloganımız Osmangazi'nin birleştirici gücü' oldu. Hep birlikte daha iyi, daha güzel bir Osmangazi için gelin birlikte olalım" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar