AYAMDER üyeleri Dubai'den umutlu döndü

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık ve üyeleri bir dizi ziyarette bulunmak üzere gittikleri Dubai’den döndü.

Google Haberlere Abone ol
AYAMDER üyeleri Dubai'den umutlu döndü

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık ve üyeleri bir dizi ziyarette bulunmak üzere gittikleri Dubai’den döndü. Burada iş yapan dernek üyeleri ile inşaat firmalarını ziyaret eden AYAMDER yöneticileri, sektörünün çalışmalarını yakından izleme fırsatı buldu.

Yaklaşık 5 günlük iş ziyareti sonrası Adana’ya umutlu döndüklerini söyleyen Murtaza Kılçık, gezinin oldukça verimli geçtiğini belirtti. Başkan Kılçık, Dubaili üst yöneticisi Dawood Mohd Khalid Ahmad’ten kendilerine tüm desteği sağlayacakları sözünü aldıklarını ifade etti. Kılçık, “Dubai’de bize sınırsız iş ve müşteri tahsis etti. Ama bizler, Adana’mızı terk edip dış ülkelere gitmek istemiyoruz. Çünkü biz, kendi topraklarımızı seviyoruz ve buralarda çalışmak istiyoruz. Ancak, belediye yetkilileri de bizlere yardımcı olsun, önümüzü açsın. Adana’daki bu kara tabloyu hep birlikte kaldıralım. İşte o zaman, şehrimiz hak ettiği yere gelecektir. Neden Adana Dubai olmasın. İklim şartlarını incelediğimizde coğrafi konumu Adana Duabi’den daha iyi yerde ama maalesef keşmekeşliğin içinde bir adım mesafe alamıyoruz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar