Ayakkabı imalathanesi alev alev yandı

Bayrampaşa’da ayakkabı imalatı yapan işyerinde yangın çıktı. Binanın çatı katında bulunan depo bölümü çatışla birlikte alev alev yandı.

Google Haberlere Abone ol
Ayakkabı imalathanesi alev alev yandı

Bayrampaşa’da ayakkabı imalatı yapan işyerinde yangın çıktı. Binanın çatı katında bulunan depo bölümü çatışla birlikte alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında öle ya da yaralanan olmadı.

Orta Mahalle Demirkapoı Caddesi üzerinde bulunan ve ayakkabı imalatı yapan işyerinde saat 10.00 sıralarında angın çıktı. İki katlı işyerinin çatı kısmında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek üst kattaki depo bölümüne de sıçradı. Depo bölümü çatıyla birlikte alev alev yanmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Eyüp, Bayrampaşa, Fatih ve Şişli’den itfaiye ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye yangına su ve köpük sıkarak müdahale etti. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın bitişikte bulunan kimyasal ürünlerin ve tüplerin yer aldığı işyerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yanan işyerinin sahibi Özcan Arslan, yangını çatı kısmından başladığını ve depo bölümüyle sıçradığını aktardı. Yangını fark eden vatandaşların uyarmasıyla dışarı çıktıklarını söyleyen Arslan itfaiyeye haber verdiklerini belirtti. Arslan, işyerinde 5-6 kişinin çalıştığını ve olayda kimsenin yaralanmadığı bilgisini verdi.

İşyerinin alev alev yanması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, işyerinden yoğun duman ve alev yükseldiği görülüyor. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın büyük çapta maddi hasara yol açtı. Yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar