Avukatı: Mail, Tarkan'a ait

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Sinem Oskay Baş, davanın önceki duruşmasında tartışma konusu olan maille ilgili olarak Tevetoğlu'nun, "Mail bana ait.

Google Haberlere Abone ol
Avukatı: Mail, Tarkan'a ait

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Sinem Oskay Baş, davanın önceki duruşmasında tartışma konusu olan maille ilgili olarak Tevetoğlu'nun, "Mail bana ait." dediğini belirtti. Avukat Baş dilekçesinde, "Mail herhangi gizli bir mesaj içermiyor." ifadesine yer verdi.

İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde aralarında Tarkan Tevetoğlu'nun da bulunduğu 17 sanıklı 'uyuşturucu madde satmak, almak, kullanmak' suçlamasıyla görülen davanın duruşmasına devam edildi. Sanıklardan Kubilay Kesin ile bazı sanık avukatlarının katıldığı duruşmaya, Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu diğer 16 tutuksuz sanık ise katılmadı.

Tarkan'ın avukatı Sinem Oskay Baş, bir önceki celsede Tevetoğlu tarafından sanık Murat Erdoğan'a gönderildiği iddia edilen mail ile ilgili mahkeme heyetine dilekçe sundu.

Bunun üzerine sanık Erdoğan'ın avukatı Rezan Epözdemir, Tarkan'ın müvekkili Erdoğan'a gönderdiği mail ve avukatının bu maile ilişkin mahkemeye sunduğu dilekçeyi incelemek için süre talep etti. Epözdemir, inceleme sonrasında avukat Baş'ın dilekçesiyle ilgili beyanda bulunacaklarını ve esas hakkındaki savunmalarını hazırlayacaklarını söyledi.

Mahkeme heyeti, avukatlara beyanda bulunmak ve esas hakkındaki savunmasını hazırlamayan avukatlara savunmalarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı 26 Aralık'a erteledi. Avukatlara, duruşmanın son kez ertelendiği ve karar verileceği belirtildi.

TARKAN TEVETOĞLU'NUN AVUKATININ DİLEKÇESİ

Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Sinem Oskay Baş'ın mahkemeye sunduğu dilekçesinde, bir önceki celsede tartışma konusu olan mail ilgili açıklamada bulundu. Tarkan'ın söz konusu maili sanıklardan Murat Erdoğan'a kendisinin attığını kabul ettiği anlatılan dilekçede, mailin içeriğine ilişkin bilgi verildi.

Dilekçede, "Mailin, süregelen arkadaşlık ve dostluk ilişkisinden kaynaklı olarak gönderildiği, herhangi bir gizli mesaj kaygısı içermediği anlaşılıyor." denildi.

Avukat Baş, "Mailin müvekkilimiz Tarkan Tevetoğlu tarafından Murat Erdoğan'a mevcut olan arkadaşlık ve dostluğa istinaden süreç boyunca üçüncü kişiler tarafından yapılan muhtelif karalayıcı yorumlara cevaben gönderilmiş bir ileti olduğu görülmektedir." ifadesine yer verdi.

Söz konusu mailde, Tevetoğlu'nun kendisine isnat edilen suçlamadan kurtulmak amacı ile esrarı Murat Erdoğan'dan temin ettiğine dair bir bildirim içermediği savunulan dilekçede, "Nitekim müvekkilimizin hissettiği pişmanlık duygusu, savunmasındaki samimi beyanlarında ifade edilen hayatının belli bir döneminde kısa bir süre kullandığı esrar ile ilgili olup yine müvekkilimizin beyanlarında da çok açık bir şekilde söylendiği üzere bu pişmanlık sonrasında kendisi bir daha uyuşturucu madde kullanmamıştır." ifadesi yer aldı. CİHAN

Yorumlar