Avrupa şampiyonu, kickboksçu gençler için siyasete atıldı

Kickboks Avrupa Şampiyonu Milli Takım antrenörü Kenan Şenyurt, gençlere hizmet etmek için siyasete atıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Avrupa şampiyonu, kickboksçu gençler için siyasete atıldı

Kickboks Avrupa Şampiyonu Milli Takım antrenörü Kenan Şenyurt, gençlere hizmet etmek için siyasete atıldığını söyledi. Saadet Partisi (SP) Başakşehir Belediye Meclis üyesi adayı olan Şenyurt, yaklaşık 26 yıldır Uzakdoğu sporu ile ilgilendiğini, binlerce genç sporcunun yetişmesine katkı sağladığını vurguladı. Milli ve manevi değerleri öne alan bir gençlik yetiştirilmesi gerektiğini anlatan Şenyurt, bunu ancak SP'nin başaracağını dile getirdi.

Başakşehir’de gençlere yönelik spor alanlarının kısıtlı olduğunu ifade eden Kickboks Milli Takım Antrenörü Kenan Şenyurt, “Örneğin Başak ve Başakşehir mahallelerinde 7 yaş üzerinin spor yapacağı alan yok denecek kadar az. Küçükler için oyun parkı yapılıyor ama diğer spor dallarını içeren sahalar yetersiz. Gençler için mutlaka spor sahalarının yapılması lazım. Parti olarak Başakşehir'i kazandığımızda bu alandaki eksiklerimizi gidereceğiz" diye konuştu.

Adaylığının gençlere hizmet adına bir vesile olacağını belirten Şenyurt, yaşantısı ve dünya görüşünün Saadet Partisi ile örtüştüğünü kaydetti. Şenyurt, yıllar önce Başbakan Erdoğan’ın gönüllü koruma görevlilerinden birisi olduğunu anlattı. Saadet Partisi Başakşehir Belediye başkan adayı Neşet Çevik ile her sabah namazını farklı bir camide kıldıktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Kickboks hocası Kenan Şenyurt, "Başkanımız esnafın halini, hatırını soruyor, onlarla dertleşiyor. Gerçekten partimize büyük bir teveccüh var. 30 Mart sonrası Başakşehir'de Saadet Partisi görev başında olacak" dedi. CİHAN

Yorumlar