Avrupa Konseyi Priştine Ofisi yöneticileri Nevşehir’de

Avrupa Konseyi Priştine Ofisi’nden 14 kişilik bir heyet, Avrupa Konseyi Kosova Kültürel Çeşitliliğin Tanıtımını Destekleme Programı (PCDK) çerçevesinde Nevşehir’e geldi.    Ahiler Kalkınma Ajansı’nın organizasyonunda...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Konseyi Priştine Ofisi yöneticileri Nevşehir’de

Avrupa Konseyi Priştine Ofisi’nden 14 kişilik bir heyet, Avrupa Konseyi Kosova Kültürel Çeşitliliğin Tanıtımını Destekleme Programı (PCDK) çerçevesinde Nevşehir’e geldi.

    Ahiler Kalkınma Ajansı’nın organizasyonunda Kapadokya Bölgesi’ne ‘Kültürel Mirasın Sorumlu Şekilde Kullanımı ve Turizm Alanında Getirileri' üzerine gerçekleşen çalışma ziyaretinin ilk gününde Heyet Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz tarafından kabul edildi.

    Nevşehir Belediyesi’ndeki temaslarını tamamlayan heyet daha sonra Göreme Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet ilk gün temaslarını Ahiler Kalkınma Ajansı’nın da mali destek programı kapsamında desteklediği projelerden biri olan Güray Çömlekçilik Müzesi’ni gezerek tamamladı.

    Avrupa Konseyi Heyeti Nevşehir temaslarını bugün ise Ahiler Kalkınma Ajansı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ile sürdürecek. Heyetin Kapadokya gezisi, sırasıyla Nevşehir Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğü, Nevşehir Müze Müdürlüğü ve Kapadokya Kültür, Turizm Tanıtım ve Çevre Derneği ziyaretleri ile sona erecek. CİHAN

Yorumlar